Geschiedenis

Govers automaterialen is opgericht in mei 1986. Zoals veel bedrijven is ook Govers Automaterialen klein begonnen. In de eerste dagen werden de leveringen nog gedaan vanuit een omgebouwd varkenshok. Opgestapelde houten veilingkisten vormden het eerste magazijn

Met een klein assortiment van Slick50, lampjes en kabelschoenen werden de eerste orders afgeleverd. Door de jaren heen groeide het assortiment en daarbij de omvang van het magazijn. De persoonlijke aanpak en het op voorraad hebben van een groot aantal verschillende producten, heeft de afgelopen twee decenia zijn vruchten afgeworpen.

Anno nu is Govers Automaterialen totaal grossier van automaterialen in de omgeving geworden. De magazijninhoud is uitgegroeid tot meer dan 10.000 kubieke meter inhoud, met daarin een enorme voorraad aan artikelen. Er is een eigen bezorg service die zorgt voor de snelle levering. Ondanks de groei is de persoonlijke aandacht altijd gebleven. Een enthousiast team van verkopers, bezorgers en magazijnmedewerkers die er voor zorgen dat u snel het juiste onderdeel voor de juiste prijs kunt krijgen.