GoversDoc

Chris Govers houdt van rekenkundige uitdagingen en is continu op zoek naar kansen die hij als ondernemer kan benutten. Digitale ontwikkelingen en hoe die kunnen helpen bij het ontzorgen van klanten, daarin zag hij een kans. Govers ging aan het werk met automatiseringsexpert en kwam tot het resultaat dat veel garagehouders in de regio nu kennen als GoversDoc.

GoversDoc is meer dan een geautomatiseerd voorraadsysteem. Het is een belangrijk onderdeel van de bedrijfsvoering, niet alleen voor Govers Automaterialen, maar ook voor klanten. Na het invoeren van een kenteken toont Govers.doc de volledige voorraad onderdelen die hoort bij die auto. Zoeken is eenvoudig – er kan ook gezocht worden op pakbonnummer, factuurnummer, artikelnummer en meer – en het systeem is 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar. Het retoursysteem is volledig geautomatiseerd, dus met één druk op de knop wordt zichtbaar welke onderdelen zijn afgenomen en wat nog geretourneerd kan worden. Bovendien werkt het systeem synchroon met Aldoc. GoversDoc geeft deze internationale onderdelenbibliotheek een “regionaal” tintje, dat de toegankelijkheid vergroot en de zoektocht van klanten vereenvoudigt.

Automatisering staat nooit stil en ontzorgen kan altijd beter. Daarom is GoversDoc continu in ontwikkeling. Aan de hand van ontwikkelingen op technologisch vlak en door tips en ervaringen van klanten evolueert het systeem nog elke dag tot een gestroomlijnder geheel. De toekomst is – wat Chris Govers betreft – mobiel. Smartphones en apps zijn anno 2016 een gouden combinatie die gemak nóg toegankelijker maakt. De toekomst is uitdagend.